See oinas,kes meil antud seaduse vأ¤lja tأ¶أ¶tas,pole ilmselt tegeliku eluga absoluutselt kursis.
Pimedas,ja eriti halva nأ¤htavuse korral,pole neid laia veose tabeleid eest poolt s..-gi nأ¤ha.Veduki lأ¤hituled on sأµiduautode jaoks liiga kأµrgel ja hأ¤irivad neid tأµsiselt.
Olen seni laiade veoste puhul teiste hoiatamiseks,just pimeda ajal ja kitsastel ning kurvilistel teedel vilkureid kasutanud.Kuigi saateautot reeglina vaja pole.
Mujal,Lأ¤tist-Leedust alates ja Portugaliga lأµpetades,kasutatakse vilkureid (nii ees kui taga!) juba siis,kui koorem 10-15cm auto vأµi haagise gabariidist vأ¤jas.
Minu meelest on see ka أµigustatud,sest teistele on vaja mأ¤rku anda,et antud auto(-rongiga) pole kأµik nii nagu tavasأµidukiga.
Soomes-Rootsis-Taanis suhtutakse kollaste vilkuritega autosse vأ¤hemalt sama aupaklikult,kui siniste vilkuritega autodesse
.gif)
Selles on أµnnestunud viimase aasta jooksu veenduda.
Meilgi vأµetakse tأ¶أ¶tavate vilkuritega treilat tأµsisemalt,kui muidu.
Samas olen selle poolt,et politsei nأ¶أ¶giks neid puksiiriabi selle,kes tarivad seljas sأµiduautot ja lasevad vilkuritel sأ¤rada.Samuti teisi,kes vilguvad n.أ¶.tأ¼hja,sest auto/haagise gabariite koorem ei أ¼leta.Need tegelased ainult devalveerivad kollaste vilkurite tegelikku tأ¤hendust.