Mأµtlesin, mis ma mأµtlesin, kuid ei osanud ma seda pildiseeriat kusagile mujale panna, kuna veel ei ole endiselt kuulda, millal uus R-seeria vأ¤lja lastakse, kuigi olen siit-sealt kuulnud, et 2015 peaks praegune R-seeria saama omale jأ¤rglase. Pأµgusal guugeldamisel ei saanud ka tأ¤pselt aimu, kui tأµele need andmad, mida ma kuulnud olen vastavad. Ka ei tasu vأµtta tأµe pأ¤he seda videot "R1000-st", mis juba paar aastat tagasi ringlusse tuli, selle kohta on mul endiselt arvamus, et tegu mingi patsiga poisi nأ¤puharjutusega. Tأµestust sellele, et tegu on ulmega, nأ¤eb piisavalt ka sellest, et siiski ei ole senimaani uued veoautod mingi liiga palju Star Warsi vأµi Star Treki vaadanud disaineri vaimusأ¼nnitis. أ•nneks. أœsna kindel on aga see, et nagu iga uut suunda esindava (veo)auto puhul, tuleb ka uus R vأ¤lja taas meie silmale harjumatu kujundusega, tأ¤pselt nagu on olnud Scania puhul أ¼leminek 3.seerialt 4.seeriale ning sealt siis faceliftidena edasi ning Volvo puhul F-seeriast eelmise generatsioon FH-ni ning nأ¼أ¼d uue FH-ni. Ivecoid, Man-e, MB-sid, Renault'sid jms ma siinkohal kأ¼ll silmas ei pea.
Tinglikult peaks need pildid kأ¼ll siia sobima, kuna tegemist on ju ka uue R-seeriaga, mis sellest, et nii uuega, millest keegi eriti midagi ei tea.
Selgituseks selle seeria tegemise kohta veel niipalju, et أµnnestus see mul tأ¤iesti juhuslikult. Nimelt E4 أ¤أ¤res peale pausi lأµppu liikuma hakates nأ¤gin peeglist, et mingi imelik asi lأ¤heneb tagantpoolt ning lأ¤ks mأ¶أ¶da. Sain siis hoo sisse ning vأ¤hemalt tookord oli algusest peale plaanis sellest mأ¶أ¶da saada ning edumaa tekitada. Piisavalt edumaad saanuna autost vأ¤lja, fotokas nأ¤ppu ja ootele, nagu pأ¤ris spioonifotograaf kohe

Mis muljeid kelleski see auto tekitab, vأµib igaأ¼ks ise otsustada

Minu meelest on Scania kأ¼ljelt kأ¼ll aratuntav, kuigi jooned on lأ¤inud- nagu praegu moodne on- konkreetsemaks ja kandilisemaks.
Aga nأ¼أ¼d siis lubatud pildid, mis vأµivad kأ¼ll ka kohati sarnased olla, kuid otsustasin, et panen siia kأµik, mis ma selle paari sekundi jooksul teha sain. Tegemist ju piisavalt haruldaste piltidega.

PS. Kui kasekas vأµi keegi soovib, vأµib need pildid kuskile mujale panna, kuid vأ¤hemalt mina ei leidnud kأ¼ll olemasolevatest أ¼htki sobivamat teemat.