Arvestades, et VNi ei saa isegi Rootsis selle algsel kujul arvele, olen ma أ¼sna kindel, et siin on see veel vأµimatum. أœks rootslane tأµi US&Ast samasuguse, VN780, loodetavasti أµnnestub seda oma silmaga Rootsis ka nأ¤ha. Miks mitte enne? Sest nagu ma أ¼tlesin, ei saa seda Rootsiski sel kujul arvele, mida أ¼tles ka أ¼ks rootslane mأµned aastad tagasi, kui ta mainis, et VN ei vasta Rootsi turvanأµuetele nng seetأµttu oli أ¼ks VN Bأ¶rje Jأ¶nssoni Hamburgi filiaali registris.
Mis puutub sellesse viimatitoodud Volvole, siis hetkel asub kأµne all olev auto Rootsis Karlskronas أ¼he firma garaaإ¾is, kus tehakse tأ¤ielik أ¼mberehitus, mis hأµlmab kogu tehnika vahetust, alles jأ¤أ¤b vaid kabiin ja originaalvأ¤limus, vahetusse lأ¤hevad raam, mootor, kأ¤igukast, sillad ning أ¼sna suure tأµenأ¤osusega ka elekter. Mees أ¼tles veel, et oli mingi hetk mأµtteis ka suure Scania V8 mootori paigaldus Svempa narrimiseks, kuid jأ¤i siiski FH tehnika juurde- I-Shift kast ja vأµimalikult suur mootor, أ¼sna suure tأµenأ¤osusega 700ne. Lisaks madala profiiliga rehvid, madal vedrustus jne jne. Auto jأ¤أ¤b kأ¼ll igapأ¤evaliiklusesse, kuid loomulikult ka nأ¤ituseeksponaadiks

Veidi pikk jutt, kuid vأ¤hemalt teadmiseks, mis seis mujal on.
Soome puhul on veidi أ¼llatav see (olen seda mأ¼أ¼gis olevat autot ka ise nأ¤inud), et selliseid autosid seal registrisse saab, vaevalt sellel autol midagi oluliselt ringi ehitatud on. Samamoodi on kummaline see, et Soomes veab B-moodulit أ¼ks Freightliner vms, ei ole paraku lأ¤hedalt أµnnestunud nأ¤ha- ninaga, pika kabiiniga ja kأµik jutud, silmaga nأ¤htavalt أ¼le 25m pikk.
Muuseas, minu arvamus on see, et kuna VNi nأ¤ol on tegu siiski US&A turule tehtud autoga ehk siis meie keeli "ameeriklasega", siis sellel on lausa kohustuslik vأµimalikult palju LED-parke, prosed vast ei olegi nii primaarsed, kuid isegi parkidega tekib Eestis probleeme. Lisaks olen seda meelt, et Eesti firmaomanikud suures enamuses ei osta sellist autot, millele juppe veoka varuosade poest ilma tellimata saada pole.