Tأ¤na kأ¤isin Tallinnas ja Nurme bensukast umbes kilomeetri kaugusel avanes teel selline vaatepilt:

Selgituseks niipalju, et kui oma autost vأ¤lja astusin, et pilti teha, pidin istuli kukkuma, tee oli absoluutselt klaas- eks vbl juht lأ¤ks kiirendades veidi liiale ka, aga noh, tundus, et auto oli tأ¼hi ja sellise komplektiga pole sellise libedaga mingi ime ka, et teel ei pأ¼si. Niipalju veel, et kedagi selle auto juures ei olnud, kui mina seda laksu nأ¤gin.
Kogu selle peale tekib muidugi tahtmine Maanteeameti lipsuga vanameestele labidaga tأ¤ie jأµuga أ¼le kaela virutada ja pأµhjus selleks vأ¤ga lihtne- muud uudistes ei loe, et autojuhtide jaoks tuli talv ootamatult, maanteeamet on talve tulekuks valmis, maanteeamet hoiatab, et libedatأµrje ei pruugi toimida jne!
Mis kuradi libetatأµrje???
Mis kuradi moodi maanteeamet talve tulekuks valmis on???
Maanteeametist ei ole vأ¤hemalt sellel talvel mitte mingit kasu, vأ¤hemalt niipalju kui mina nأ¤inud olen- ainukesed saha- ja puisturimehed, keda kiita, on Mأ¤rjamaal, mujal ei ole ma puistureid ega midagi nأ¤inud, teel oli ka tأ¤na terve mingi (mitte kأ¼ll paks kiht, aga siiski) lumepuder. Harjumaal- sahkade arv 0, Pأ¤rnumaal- sama teema.
Ma ei mأ¤leta, et teehooldus juba talve alguses nii kehv oleks varem olnud.
Ma ei tea, kuidas teistel, kuid minul ajab juba see lipsuga vanameeste iba harja juba tulipunaseks- igast paska aetakse suust vأ¤lja, aga TEGUSID oleks vaja, TEGUSID!!!
PS. Loodan, et mul ainukesena selline mulje siinsetest asjadest on jأ¤أ¤nud- kui keegi teisiti arvab, أ¤kki valgustaks mind ka, vbl on mul asjast vale mulje jأ¤أ¤nud, kuid vأ¤hemalt selles piirkonnas, kus mina Eestis olles liigun, on mul tأ¤pselt selline mulje jأ¤أ¤nud

Hأ¤id jأµule maanteeametile ka, hأ¤أ¤أ¤أ¤sti rahulikke, nagu ikka- ega sellisele ettevأµttele ei saagi muud soovida, kes ALATI talve tulekuks valmis on...
Ainult et see valmisolek tأ¤hendab alati ilmastikuolude muutumisel suuri avariisid miskipأ¤rast