Midagi sarnast juhtus ka Rootsis, kui أ¼ks mu tأ¶أ¶kaaslane juhtus nأ¤gema pht juba juhtunud avariid, kus pikk DHL lajatas E4-l Markarydi mahasأµidul ColdSpedi pikale tagant sisse- seal oli sama teema, et kongi "siseneja" kabiinist polnud midagi jأ¤rgi. Sellest paraku pilte pole, kuna sinna ei sattunud.
Samal ajal oli Rootsi raadios uudis, kus rأ¤أ¤giti E6-l kraavi parkinud veoautost. Kusjuures see vahetus, mis ma nأ¼أ¼d tأ¶أ¶l olin, juhtus أ¼ldse kummaliselt palju veokalakse- nأ¤dal vأ¤hemalt أ¼ks- kas juhtusin ise nأ¤gema vأµi nأ¤gi keegi teine.
Kahest "pأµksust" paneks siia paar pilti ka- mأµlemad juhtusid E4-l esimesel pأ¤eval kui sأµitu lأ¤ksin, esimene enne Sundsvalli, kus أ¼ks pikk oli sahinal end kogu pikkuses kأ¼lili keeranud, tee kuiv, nأ¤htavus hea, ilm ilus, seega pأµhjus kusagil mujal.

Teine أµnnetus oli samuti E4-l, nagu أ¶eldud, kuid peale Sundsvalli, veidi enne Kramforsi, kus oli veidi paremini lأ¤inud- auto oli ilusti tee peal, kuid pikk multilifti haage oli kأ¼lili, rattad taeva poole. Ilmastikutingimused olid samad ning pأµhjuse kohta samuti info puudub.