Veidi nأ¤ituse telgitagustest ka kأµigepealt.
Eelmisel aastal toimus أ¼ritus Stockholmist paarkأ¼mmend kilomeetrit pأµhja pool ning tأ¤nu sellele ei olnud ka eelmisel aastal seal kأ¤imine kuigi keeruline, kuna asusin tol hetkel Stockholmis. Sel aastal oli samuti asi أ¼sna lihtne, kuna nأ¼أ¼d on meil pesa Kolbأ¤ckis ning arvestades asjaolu, et hoolimata nimest- Stockholm Truck Meet- leidis أ¼ritus seekord aset Strأ¤ngnأ¤sis, Stockholmist veidi أ¼le 100km ning Kolbأ¤ckist 60km, E20 maantee أ¤أ¤res militaarlennuvأ¤ljal.
Pأµhjus, miks ta sel aastal Barkarby sأµjavأ¤elennuvأ¤ljal ei toimunud, peitub asjaolus, et nأ¼أ¼d lأ¶أ¶di see MaskinExpost, ehitusmasinate nأ¤itusest lahku ning nأ¼أ¼d oli tegemist 100% veokanأ¤itusega.
Ei saa salata, silmad vأµttis see sel aastal veel rohkem sأ¤rama, kuna kohal oli أ¼le 300 veoauto ning samuti polnud ebaoluline see, et erinevalt eelnevatest aastatest sain kohapeal olla terve pأ¤eva, kuna nأ¼أ¼d polnud kiire kusagile laevale ega kusagile, jأµlkusime Vallega seal terve أµhtu ringi ja muidugi see meeleolu....uhhh

Kes mind teab- siin foorumis teatakse mind vأ¤hemalt foorumipأµhiselt vist piisavalt hأ¤sti- see vأµib juba ette oletada, et kuna tegu oli Rootsi autodega (vaid mأµni أ¼ksik vana USA veok oli kas Norra vأµi Taani registris), olin ma ilusate autode ning paljudel V8 mootoritega Scaniatel kأµlava raktrأ¶r'i- otselأ¤bi summuti- tأµttu أ¼sna ekstaasis

Ei, أ¼likأµva أ¼ritus oli taas, taas suurem kui eelmisel aastal

Veidi kأµrvale pأµigates- oleks nأ¼أ¼d mأ¶أ¶dunud nأ¤dalavahetusel ilus ilm olnud, siis oleks ma kindlasti kohal olnud ka Vأ¤sterasis toimunud vأ¤iksemal veokanأ¤itusel ka, kus oli 70-80 autot, kuid ilm oli أ¼sna vesine ja jأ¤i seal paraku kأ¤imata...
Kuid pealkirjas mainitud أ¼ritusest rأ¤أ¤kides- pilte sai teha ka kusagile 250-300 vahele- kأµikidest autodest ma loomulikult pilte ei teinud- vaid neist, mis rohkem pilku pأ¼أ¼dsid, seega أ¤rge pahandage minu selektiivsust piltide tegemisel

Piltidega lأ¤heb veidi aega, kuna jأµudsin koju alles mأ¶أ¶dunud أ¶أ¶sel ning veidi lأ¤heb aega piltide kohendamiseks foorumile sobivatesse mأµأµtudesse.
Seega- veidi kannatust, sأµbrad