Postitas aare750 05 Okt 2011, 13:44
Omale sain selle riikide vahetamise ikka vأ¤ga kأ¤e sisse, peale seda, kui mind kunagi Soomes 60€ suuruse preemiaga autasustati...
Sellega on ka muidugi see asi, et paljude suust kuueb erinevaid jutte- mأµni أ¼tleb, et peab vahetama ka riigipiiri أ¼letades, mأµni أ¼tleb, et nii hommikul tأ¶أ¶d alustades kui ka أµhtul lأµpetades, kuid ise jأ¤rgisin sama pأµhimأµtet, millest ka Marek rأ¤أ¤kis, et hommikul alustades oled ju ikka samas kohas kus أµhtul lأµpetades, seega vahetasin riiki vaid أµhtuti vأµi hommikuti, erandiga vaid Soome-Rootsi vahelise laeval. Eraldi Rootsi-Norra piiril ma kأ¼ll riiki ei vahetanud.
Kusjuures, mis veel sellega meenus- mis lأµpuks protokolli kirja tuli- sأµna-sأµnalt ma kأ¼ll ei mأ¤leta, kuid selle 60€ pأµhjus oli tookord see, et kuna digilt nأ¤ha polnud, kus riigis ma olin, kui ma 45h pausi OLEKS PIDANUD tegema, siis tehti asi أ¤ra. Kui oleks riigid vahetatud olnud, siis ntx juhul, kui ma 24h pausi oleks teinud Rootsis, siis poleks Soome ment midagi teinud. Ka see, et mأµni pأ¤ev varem laevale mineku tأµttu Rootsis aint 7h pausi tegin, ei huvitanud Soome menti karvavأµrdki.
Ma kأ¼ll ei tea, kuidas sul أ¼lemused sellesse suhtuvad, kuid mina pidin selle tookord omast taskust kinni maksma, eks ta oma lollus [loe:teadmatus] oli tookord.
Kehv on sel juhul muidugi see, et 60 eurorubla ja 3000SEK on أ¼sna erinevas suurusjأ¤rgus summad...
I could drive any truck, as long it's a Swedish truck with V8