Arvo, olen kuulnud jah, et Magnum pidi sأµita أ¼sna mugav olema, kuid ei oska sel teemal kaasa rأ¤أ¤kida ja ausalt أ¶eldes ei taha ka

Magnumis olen vaid kord istunud nأ¶. kaptenitoolil, kuid rooli taga pole isegi istunud, rأ¤أ¤kimata sأµitmisest. Eks sellega on nii, et kellele ema, kellele tأ¼tar, kuid isiklikult olen Magnumi disaini alati pidanud kergelt أ¶elda imelikuks, raskelt أ¶eldes lausa koledaks, olgu siis esimesed vأµi viimased, juba sisse-vأ¤lja ronimine on siuke kummaline, nagu vedurijuhil. Isiklikult olen seda meelt, et vahet pole, kas tegu sأµidu-vأµi veoautodega, prantslased vأµiks ikkagi lأµhnaأµlide tootmise juurde jأ¤أ¤da, vأ¤hemalt أ¼ks asi, mis neil hأ¤sti vأ¤lja tuleb

Nagu need jutud, et kuidas tunneb Magnumi-juhi أ¤ra, kes teab? Kأµht on mأ¤أ¤rdunud ja CMR-il on hambajأ¤ljed peal

Aga need MAZid- nagu sa, Arvo أ¼tlesid, et nagu kأ¤rule oleks kabiin ette otsa topitud- venelaste visioon oligi selline,et kogu kupatus on أ¼he pika raami peal ja nأ¶. autot juhivad mitte pأ¶أ¶ravad esirattad, vaid nn. juhtmoodul kabiini all. Vأ¤ga kummaline oleks see pilt igatahes, kuid kes teab, mis tulevik toob kunagi. أ•nneks lأ¤hitulevikus seda karta ei ole