Seda kindlasti, kuid kأ¼simus tekib siis, kui selle otselأ¤bi-sأ¼steem on varustatud selle nأ¶. klapisأ¼steemiga. See on sama nagu mu rootslasest sأµber أ¼tles, et isegi kui peaks juhtuma, et Rootsi politseinikule igasugu LED-ide vأµi muude parkide arv ei meeldi, kuid need on lأ¼liti all, ei ole politseinikul أµigust sundida neid sisse lأ¼litada. Sama peaks teoreetiliselt olema klapiga- ment vأµi أ¼levaataja vأµib ju kuulda, et hأ¤أ¤l on kأµvem, kuid kui "kellad" kأ¼lge pannakse ja aparaat midagi ei nأ¤ita, ei ole neil vأ¤hemalt teoreetiliselt أµigust midgi teha, isegi kui just mأµأµdetud auto lahkub nende juurest peale nupuvajutust ilgema plأ¤rinaga

Nagu أ¶eldakse- silmaga vأµib ment ainult teatud asja pikkust mأµأµta ja sama kehtib ka kuulmise puhul- kأµrva jأ¤rgi vأµid vaid ma ei tea mida mأµأµta

Muuseas, mis puutub klapisأ¼steemi, siis tأ¤iesti avalikes Rootsi Traileri reklaamides on mu mأ¤lu jأ¤rgi see sأ¼steem mأ¼أ¼gis kas oli see 10.000 vأµi 15.000SEK, tegemist kabiinist lأ¼litatava sأ¼steemiga.